Algemene Voorwaarden

Let op: Deze voorwaarden dient u nauwkeurig door te lezen voordat u gebruik gaat maken van mxmarkt.nl. Indien u gebruik maakt van mxmarkt.nl, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen worden aangepast, daarom is het verstandig deze voor gebruik van MX Markt te lezen.

1. Men kan op de website van mxmarkt.nl advertenties plaatsen, nadat men zich als adverteerder heeft geregistreerd. Het adverteren staat zowel open voor particulieren als bedrijven. Men kan zich als adverteerder registreren door het registratieformulier volledig en naar waarheid in te vullen en deze voorwaarden te aanvaarden.

2. Registratie en adverteren voor particulieren op mxmarkt.nl is gratis. Voor bedrijven wordt een kleine vergoeding gevraagd.

3. De door de adverteerder gekozen gebruikersnaam en wachtwoord geven de adverteerder de gelegenheid op MX Markt advertenties te plaatsen. De adverteerder is zelf verantwoordelijk voor de geheimhouding van zijn gebruikersnaam en wachtwoord en dient deze niet aan derden ter beschikking te stellen. MX Markt is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade welke voortvloeit uit het door de adverteerder ter beschikking stellen aan derden van gebruikersnaam en wachtwoord.

4. De adverteerder erkent dat MX Markt te allen tijde het recht heeft het adverteren op MX Markt tijdelijk of permanent te ontzeggen aan adverteerders die onrechtmatig handelen of zich niet aan deze voorwaarden houdt.

5. De adverteerder staat in voor de juistheid en volledigheid van zijn geregistreerde gegevens en dient deze gegevens zelf actueel te houden door deze – zonodig – te wijzigen.

6. MX Markt is niet verantwoordelijk voor de inhoud van advertenties die door derden worden geplaatst. MX Markt heeft alle recht op het wijzigen of verwijderen van advertenties als deze door Motorcrossmarkt verkeerd zijn beoordeeld.

7. Persoonlijke gegevens van geregistreerde worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor het adverteren op MX Markt . Gegevens worden NIET doorgegeven aan andere bedrijven.

8. Advertenties die vaker op de site wordt geplaatst met dezelfde kenmerken en eigenschappen van dezelfde gebruiker worden verwijderd.

9. MX Markt is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de schade die voorvloeit uit de bemiddeling via de website. Aan of verkopen gebeuren geheel op eigen risico van de gebruikers van / bezoekers aan MX Markt.

10. Bij misbruik/oplichting van MX Markt worden de gegevens van de gebruiker beschikbaar gesteld aan politie/justitie.

11. Het aanbieden van producten en/of diensten die in strijd zijn met de wet, is op MX Markt verboden.

12. Het volgende is niet toegestaan bij het plaatsen van een advertentie:
· dubbele plaatsing van advertenties, ook niet in verschillende groepen en/of categorieën.
· Multi Level Marketing (MLM) advertenties en advertenties met als inhoud “Snel veel geld verdienen”
· advertenties met enkel verwijzing naar een website
· kettingbrief / piramide achtige advertenties
· onwettige, pornografische, racistische, discriminerende of beledigende advertenties
· advertentie met betrekking op affiliate / partner programma’s

13. Adverteerders gaan akkoord met de voorwaarden die MX Markt heeft opgesteld.

01-03-2020

Voor vragen / problemen kunt u via de contact pagina of via het e-mail adres info@mxmarkt.nl contact met ons opnemen